Spring series is here. And keep safe.

(slovenščina spodaj)I wish you stay healthy, I wish you keep safe. We will all have to work hard to overcome these challenging time.

In the gallery are portrayed new Spring series made from combinations of local clays and sands, together with mixtures local and commercial recycled clays. Online purchase is possible via e-mail: studio@anjaslapnicar.com. Write me an address and number of the item. Shipping will be done carefully. Thank you for your support. Shipping is free in Slovenia, and 8eur to EU (up to 2kg).

//

Želim vam, da ostanete zdravi, in da ostanete na varnem. Vsi se bomo morali zelo potruditi, da premagamo te zahtevne čase.

V galeriji je predstavljena nova Pomladna kolekcija, ki je narejena iz kombinacij različnih lokalnih glin in peskov, skupaj z mešanicami lokalnih in komercialnih ter recikliranih glin.  Vzpodbujamo spleten nakup, pišite mi po elektronski pošti: studio@anjaslapnicar.com. Sporočite mi vaš naslov in številko izdelka. Naročila bodo previdno oddana na pošti. Hvala za vašo podporo. Poštnina je brezplačna za Slovenijo, za EU znaša 8eur (do teže 2kg).

No comments yet.

Leave a Reply