Trenutne izdelke si lahko pogledate v spletni galeriji. Za povpraševanje mi prosim pošljite e-mail. Ustvarjam posamezne kose in serije, vsi so unikatni in se časovno ne ponavljajo, ker vedno naberem le omejeno količino materiala z izbrane lokacije. Delam z nabranimi, torej naravnimi elementi in zaradi tega se serije vedno spreminjajo.

Obožujem sodelovanja z ljudmi, ki se želijo povezati s svojo zemljo prek njenega materiala. Sodelujem z arhitekti, lastniki zemljišč, zeliščarji, umetniki in vsemi ostalimi, ki vidijo vrednost lokacije, materiala in povezave z njim. Če imate zemljo ali material, ki ga želite raziskati s pomočjo keramike, mi pišite! Če želite narediti projekt z mano, se obrnite name. Izdelujem keramiko, ki se povezuje z lokacijo in pripoveduje njeno zgodbo.

Potujete v Ljubljano? Vabljeni, da me obiščete. Nimam trgovine, ampak sem umetnica in oblikovalka keramike z galerijo, v kateri želim z vami deliti lepoto materialov. Prosim, pošljite mi predhodno e-pošto, sporočilo ali me pokličite, da uskladimo vaš obisk, saj veliko svojega časa preživim zunaj v naravi, kjer nabiram materiale in se povezujem z zemljo.