Razstava akvarelov v treh dejanjih

II. Dejanje – CVETJE MOČI

P O T / O V A N J E v mesecu marcu obogatimo z dodatnimi motivi akvarelov, v povezovanju generacij in kultur pa tudi s spremljavo umetelnih kvačkanih cvetov. Kuliso zgodbi še naprej nudijo keramika, lokalne gline in ostali naravni materiali. 

Pridružite se nam ta petek, 8. marca:

– med 16. in 18. uro na razširjeni razstavi in cvetlični čajanki (vstop prost),

– ob 18. uri v ustvarjalni ženski krog (potrebna prijava, prispevek).

[II. Dejanje – CVETJE MOČI]

V petek, 8. marca 2024v studiu praznujemo dan žena

Smo tu. Izmenjujemo mnenja in izkušnje, spoznavamo in krepimo naše pravice, delimo vtise in ustvarjalne načine, obujamo in izkušamo moč sodelovanja in kreativnih silnic. Za zaključek dneva se poklonimo intuiciji v ustvarjalnem ženskem krogu. 

Vrata so med 16 in 18. uro široko odprta za vse, ki si želite ogledati raznolike izdelke treh ustvarjalk in izrazov v enem prostoru, spiti skodelico čaja iz cvetličnih esenc ali se pridružiti pogovoru o naših poteh: v luči pomena dneva med drugim iščemo odgovore in moč skozi Kviz o sestrstvu, ki so ga letos pripravile pri Mestu žensk. 

Vstop je prost, prijazno vabljene, vabljeni.

Ob 18. uri nadaljujemo v ženskem krogu, v poglabljanju tematike in energije praznika, odstiranju novih plasti. V stik s sabo in iz-virom bomo vstopile skozi krajšo meditacijo, raziskovanje in občutja tega notranjega potovanja pa izlile na papir. Za več informacij pišite na tea.pristolic@gmail.com.

Zbiramo prijave in prispevek, toplo dobrodošle raziskovalke nevidnega.

Razstava je na ogled do 22. marca 2024 in je prosto dostopna po predhodnem dogovoru na studio@anjaslapnicar.com.


Med 8. in 22. marcem 2024 ob vsakem nakupu akvarela Tee Pristolič prejmete darilo: manjšo kvačkano narciso Silve P. Makri.